CSR in Greece - forum 2016

   
      ΣΥΝΕΔΡΙΟ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το 8ο Ετήσιο Συνέδριο της Capital Link "Διεθνοποίηση της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας - Μια Νέα Διάσταση ΕΚΕ", θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 στο Hilton Athens Hotel, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να παρουσιάσει πως εταιρίες και φορείς, μέσα από την υλοποίηση επενδυτικών και κοινωνικών προγραμμάτων, συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και στην ευημερία του κοινωνικού συνόλου. Θα δοθεί έμφαση στις επενδύσεις και το σχεδιασμό έργων υποδομής και συνεργασιών που αφορούν τους κλάδους της Ενέργειας και του Τουρισμού, καθώς πρόκειται για δυο από τους πιο βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της οικονομίας, ενώ θα προβληθούν παραδείγματα κορυφαίων επιχειρήσεων που λειτουργούν με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και υποστηρίζουν σταθερά τη βελτίωση της ζωής των πολιτών. Εν μέσω της τρέχουσας κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, θα αναδειχθεί ότι η ανάπτυξη και ευημερία της χώρας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ανάπτυξη και την επιτυχημένη πορεία των επιχειρήσεων, προϋπόθεση των οποίων αποτελούν η επένδυση στην καινοτομία, η εξωστρέφεια και η κοινωνική υπευθυνότητα.

     ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Το Ετήσιο Συνέδριο θα αναδείξει τους επιχειρηματικούς τομείς που έχουν τη δυνατότητα να γίνουν μοχλοί ανάπτυξης της οικονομίας, τους παράγοντες που συνετέλεσαν στην επιτυχημένη πορεία εταιρειών στο εξωτερικό και θα προβάλλει τους μηχανισμούς στήριξης που συμβάλλουν στην διεθνή δικτύωση των υγιών ελληνικών επιχειρήσεων, ενώ θα φιλοξενήσει και την άποψη επενδυτών αλλά και ισχυρών παραγόντων της ελληνικής οικονομίας. Θα παρουσιαστούν αναλυτικά εργαλεία και δράσεις που οδηγούν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας σε εγχώριο αλλά και διεθνές επίπεδο, αλλά και σημαντικά προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας που επηρεάζουν θετικά την ελληνική οικονομία και την κοινωνία.

     ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το Συνέδριο θα δώσει και πάλι την δυνατότητα σε πάνω από 100 Φορείς από όλη την Ελλάδα, να παρουσιάσουν το έργο, τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες τους με το δικό τους ενημερωτικό υλικό στο ευρύ κοινό. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι με το διεθνοποιημένο προφίλ των Συνεδρίων της Capital Link, η προβολή τους θα είναι ευρύτατη συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής Ομογένειας και του επενδυτικού κοινού στο εξωτερικό.

     ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
• Αξιοποίηση του Απόδημου Ελληνισμού με Στόχο την Ανάπτυξη • Ελληνικά Start Ups στις Διεθνείς Αγορές • Ελληνικά Προϊόντα με Διεθνή Απήχηση | Διείσδυση στα Διεθνή Δίκτυα Διανομών • Τα Success Stories Ελληνικών Πολυεθνικών • Ενέργεια & Τουρισμός: Προοπτικές, Επενδυτικά Σχέδια & Συνεισφορά στο ΑΕΠ • Το Νέο Ενεργειακό Τοπίο • Ο Τουρισμός Παράγοντας Ανάπτυξης • Εκπρόσωποι & Επενδυτές Τουρισμού από την Αμερική • Μεγάλες Τουριστικές Επενδύσεις & τα Οφέλη για την Ελλάδα • Ο Αθήνα 9.84 Στηρίζει τη Βιώσιμη Ανάπτυξη • Η Κοινωνική Προσφορά Κορυφαίιων Ελληνικών Επιχειρήσεων • Στη Μάχη Προσέλκυσης Νέων Επενδύσεων • Επενδύσεις στην Ελλάδα: Η Οπτική των Επενδυτών • Επενδύσεις με Σημαντικό Οικονομικό & Κοινωνικό Αντίκτυπο

     2018 CAPITAL LINK CSR LEADERSHIP AWARD
CAPITAL LINK CSR LEADERSHIP AWARDS
Το «Capital Link CSR Leadership Award» δίνεται ετησίως σε μία ή και περισσότερες προσωπικότητες/εταιρείες, για την κοινωνική τους προσφορά και για την εξαιρετική συμβολή τους στην ανύψωση της Ελλάδος και του Ελληνικού Πολιτισμού παγκοσμίως.
ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ
Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης
«2018 CAPITAL LINK CSR LEADERSHIP AWARD»
Διεθνούς Προσωπικότητας
«2018 CAPITAL LINK CSR LEADERSHIP AWARD»
Διεθνούς Προσωπικότητας
Το «2018 CAPITAL LINK CSR LEADERSHIP AWARD» Διεθνούς Προσωπικότητας θα απονεμηθεί φέτος στον κ. Χρήστο Χαρπαντίδη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, θυγατρικής εταιρείας της Philip Morris International, ως αναγνώριση της προσήλωσής του στην υπεύθυνη επιχειρηματική ανάπτυξη και την καινοτομία, αλλά και του σημαντικού έργου της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων. Το «2018 CAPITAL LINK CSR LEADERSHIP AWARD» Διεθνούς Προσωπικότητας θα απονεμηθεί φέτος στον κ. Θοδωρή Κυριακού, Πρόεδρο του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, ως αναγνώριση της πολύπλευρης προσφοράς και συμβολής του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στη διατήρηση και προωθηση του ελληνικού πολιτισμού, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.


H ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Η Παπαστράτος κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων καπνού στην Ελλάδα για περισσότερες από οκτώ δεκαετίες. Το 2017 γύρισε σελίδα στην ιστορία της υλοποιώντας μια σημαντική επένδυση ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ για την μετατροπή του εργοστασίου της στον Ασπρόπυργο σε μονάδα αποκλειστικής παραγωγής των θερμαινόμενων ράβδων καπνού για το πρώτο νέο καπνικό προϊόν δυνητικά μειωμένου κινδύνου σε σχέση με τα συμβατικά τσιγάρα, το IQOS. Το εργοστάσιο της Παπαστράτος, γίνεται το τρίτο εργοστάσιο παγκοσμίως στο δίκτυο της μητρικής Philip Morris International (PMI) που παράγει τις ράβδους καπνού και αναμένεται να έχει σημαντικά ενισχυμένη εξαγωγική δραστηριότητα. Από τη νέα αυτή επένδυση της εταιρείας δημιουργούνται 400 τουλάχιστον νέες θέσεις εργασίας, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό των άμεσα και έμμεσα εργαζομένων της Παπαστράτος στους 1.200. Η Παπαστράτος και η ΡΜΙ απορροφούν παραδοσιακά το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής παραγωγής ανατολικών καπνών. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για την ανακούφιση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων μέσα από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Η Παπαστράτος έχει βραβευτεί επανειλημμένα ως Best Work Place και Top Employer για το δυναμικό εργασιακό της περιβάλλον, ενώ έχει αναδειχθεί ως η «No 1 Αξιοθαύμαστη Εταιρεία στην Ελλάδα» και ως η «Νο 1 Αξιοθαύμαστη Βιομηχανία» από το περιοδικό Fortune.

Χρήστος Χαρπαντίδης
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Παπαστράτος

Ο Χρήστος Χαρπαντίδης είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, θυγατρικής εταιρείας της Philip Morris International, από τον Αύγουστο του 2015.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Coca-Cola Hellenic, τo 1997, ως Marketing & Sales Trainee, ενώ μετακινήθηκε στην Παπαστράτος το 2003, ως Export Manager. Τα επόμενα χρόνια, ανέλαβε σειρά θέσεων ευθύνης στα εμπορικά τμήματα της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό ― Country Manager Papastratos για τις αγορές της Κύπρου και της Μάλτας (2004 – 2005), Group Brand Manager Papastratos (2006 – 2007), National Sales Manager (2008-2009) και Sales & Distribution Director Papastratos (2010 – 2011).

Την τελευταία τριετία κατείχε θέσεις υψηλής ευθύνης στο επιχειρησιακό κέντρο της Philip Morris International στη Λωζάνη της Ελβετίας, διαδοχικά στα τμήματα Στρατηγικής Πωλήσεων (Global Sales Strategy Director, 2012 – 2013) και Καινοτόμων Προϊόντων (RRPs Commercialization Director, 2014 - 2015).

Ο Χρήστος Χαρπαντίδης σπούδασε Φυσική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, από όπου και κατάγεται. Είναι κάτοχος MBA in Economics, όπως και Μ.Α. in Economics, από το Πανεπιστήμιο του Kent (Αγγλία).

ANTENNA TV
Η τηλεόραση του ΑΝΤ1 εξέπεμψε το σήμα της για πρώτη φορά στις 31 Δεκεμβρίου 1989. Υπήρξε ένα προσωπικό όραμα του Μίνωα Ξ. Κυριακού και στα 29 χρόνια λειτουργίας της διατηρεί σταθερά πρωταγωνιστική θέση στα Ελληνικά Media. O ANT1 ήταν ο πρώτος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός που μετέδωσε τη φωνή και την εικόνα της Ελλάδας στις ΗΠΑ, την Αυστραλία και την Ευρώπη.

Στον πυρήνα της στρατηγικής του ΑΝΤ1 TV είναι η παροχή της καλύτερης ψυχαγωγίας και εγκυρότερης ενημέρωσης με στόχο να βελτιώνεται καθημερινά η ποιότητα ζωής των πολιτών που τον εμπιστεύονται.

Έως σήμερα υπολογίζεται ότι έχει παραξει περισσότερες από 240 τηλεοπτικές σειρές και συνολικά 165.750 ώρες τηλεοπτικού προγράμματος προσφέροντας πρωτότυπα αλλά και τα πιο επιτυχημένα διεθνή formats, πάντα με συνέπεια και σεβασμό στον τηλεθεατή.

Ο ANT1 TV ήταν από την αρχή ευαίσθητος δέκτης των αλλαγών που συντελούνταν στην κοινωνία. Δεν προσαρμόστηκε απλά σε αυτές, αλλά άνοιξε νέους δρόμους.

Με συστηματικές επενδύσεις στην τεχνολογία, τις υποδομές αλλά και στην διαρκή ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της η τηλεόραση του ΑΝΤ1 όχι μόνο ανταποκρίνεται αλλά δημιουργεί τις τάσεις που ακολουθούν οι ανταγωνιστές της στην Ελληνική τηλεοπτική αγορά.

Εκτός όμως από την διαρκή επιχειρηματική ανάπτυξη στο κέντρο της προσοχής του ΑΝΤ1 TV από την πρώτη στιγμή υπήρξε παράλληλα και η προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο. Σ ‘ αυτό το πλαίσιο στα 29 χρόνια παρουσίας του ο ΑΝΤ1 ΤV έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει ένα ευρύ πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που περιλαμβάνει περισσότερες από 400 δράσεις προσφοράς και 2000 ρεπορτάζ ανθρωπιστικού περιεχομένου.

Θοδωρής Κυριακού
Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ

Ο Θοδωρής Μ. Κυριακού είναι μέτοχος και Πρόεδρος στην “K Group”, τον Όμιλο εταιριών που ανήκει στην Οικογένεια Κυριακού, και περιλαμβάνει μία ναυτιλιακή επιχείρηση με μεγάλη οικογενειακή παράδοση και παγκόσμια δραστηριότητα, τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ, έναν διεθνή Όμιλο Μέσων Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας κι άλλες επενδύσεις.

O Θοδωρής Κυριακού έχει συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, προσδίδοντάς του μοναδική αξία μέσω οικονομικής πειθαρχίας και επενδυτικής διορατικότητας. Σήμερα ο Όμιλος ANTENNA δραστηριοποιείται στην Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία με επενδύσεις στην ελεύθερη και συνδρομητική τηλεόραση, τα ψηφιακά Media, το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις τηλεοπτικές παραγωγές, το ραδιόφωνο και τη μουσική βιομηχανία.

Επίσης, ίδρυσε το Kyriakou Family Office στο Λονδίνο, όπου μια εξειδικευμένη επενδυτική ομάδα, διαχειρίζεται ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο επενδύσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ επένδυσε, στις εταιρείες Facebook, Twitter και Spotify, από το ξεκίνημά τους, πολύ προτού γίνουν γνωστές στο ευρύτερο κοινό.

Είναι αριστούχος απόφοιτος του Georgetown University με πτυχία στο International Business και Physics και βραβευμένος με το Treado Medal for Physics.

Ο Θοδωρής Μ. Κυριακού είναι μέτοχος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της παγκόσμιας επενδυτικής τράπεζας Raine Holdings, με έδρα τη Νέα Υόρκη, που επικεντρώνεται στους κλάδους της τεχνολογίας, των μέσων ενημέρωσης και των τηλεπικοινωνιών. Η Raine Holdings, στην οποία ο όμιλος Antenna είναι σημαντικός επενδυτής, διαχειρίζεται τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια Raine Partners και Raine Venture Partners, που επενδύουν στις νέες τεχνολογίες, στα media, στη ψυχαγωγία, και στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Επιπλέον, ο Θοδωρής Μ. Κυριακού είναι μέλος του Advisory Board of Cambridge University’s Center for International Business & Management (CIBAM) και μέλος του Business Advisory Council of the MBA International Program στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Επίσης, είναι πιλότος ελικοπτέρων και αεροπλάνων.

Ο Θοδωρής Μ. Κυριακού γεννήθηκε το 1974. Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Μπιθαρά και έχουν μία κόρη, τη Σοφιάννα.

     ΕΙΔΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ
Στα πλαίσια του Συνεδρίου εκδίδεται πολυσέλιδο ειδικό Λεύκωμα με άρθρα επιχειρηματιών, στελεχών και φορέων της αγοράς, ομιλητών στο Συνέδριο και άλλων προσωπικοτήτων, άρθρα τα οποία αναφέρονται στις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό & στις πρωτοβουλίες, δυνατότητες και προγράμματα Στήριξης της Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης.

      ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΦΟΡΕΩΝ 2018
"ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ" ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Γ.Ο.Ν.Κ.«ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ - ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ» ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΆΡΡΩΣΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ«ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»«ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ» ΚΑΣΠ (ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ)AZA-ARID ZONE AFFORESTATION AMKECAMPFIRE INNOVATIONCISV ΕΛΛΑΔΟΣECOCITYETHELON ΑΜΚΕHIGHER INCUBATOR GIVING GROWTH & SUSTAINABILITY ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: HIGGSMDA ΕΛΛΑΣPRAKSISREVIVE GREECETHE TIPPING POINTΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥΑΛΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝΑΜΚΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣΑΠΟΣΤΟΛΗ «ΑΝΘΡΩΠΟΣ»ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣΔΙΑΔΡΑΣΙΣΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ-ΕΛΛΑΣΔΙΟΓΕΝΗΣ ΜΚΟΔΩΣΕ ΖΩΗ (ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΩΓΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ)ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ «ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ (ΕΛΕΠΑΠ)ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΕΠΙΟΝΗΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΝΟΗΤΙΚΩΣ ΥΣΤΕΡΟΥΝΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (Ε.Γ.Ν.Υ.Α.)ΕΝΩΣΗ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ-ΣΠΙΤΙ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ/ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗΗ ΣΚΥΤΑΛΗ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΡΔΙΑΣ-ΠΝΕΥΜΟΝΩΝΙΑΣΙΣΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ»ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Ι.Ο.ΑΣ.)Κ.Ε.Φ.Ι. ΑΘΗΝΩΝ (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ, ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ, ΦΙΛΩΝ, ΙΑΤΡΩΝ)ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣΚΕΘΕΑΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ (Κ.Σ.Δ.Ε.Ο.) - ΕΔΡΑΚΥΚΛΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣΜΕΤΑΔΡΑΣΗΟΜΙΛΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ - ΑΓΚΑΛΙΑΖΩΠΑΜΕΜΜΑΖΙΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ (ΠΑΚΟΕ)ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ «Η ΑΜΥΜΩΝΗ»ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ & Κ.ΑΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ "Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΠΗΡΩΝΠΕΨΑΕΕ (ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΈΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ)- ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ &ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕΨΑΕΕΠΝΟΗ ΑΓΑΠΗΣΠΥΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - FREEDOM GATE GREECEΣ.Κ.Ε.Π. - ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣΣΥΖΩΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΌΡΑΣΗΣ & ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ - Η ΑΓΚΑΛΙΑΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Σ.Θ.Ι.Ε.)ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝΤΕΧΝΟΔΡΟΜΩΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Δείτε φωτογραφίες φορέων εδώ

Χορηγοί Coffee Break

           
 

Φορείς Υποστήριξης

                                                                                               

Χορηγοί Επικοινωνίας