CSR in Greece

   
CSR in Greece » Νέα » Δελτία τύπου » Γενικά
      Δελτία τύπου - Γενικά
 
Αποτελέσματα: Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 82 83 Επόμενα » 
 
26/01/2021 - Η SELS εισάγει την χρήση των Textile Doors στην Ελλάδα: Στόχος η μείωση κατανάλωσης πλαστικού κατά την μεταφορά προϊόντων προς τα καταστήματα

Τα Textile Doors (πλαστικοποιημένες υφασμάτινες πόρτες) που παράγονται από την εταιρεία SELS έρχονται στην Ελλάδα για να προσφέρουν μία περισσότερο λειτουργική, οικολογική, φθηνότερη και ευκολόχρηστη επιλογή σε αντικατάσταση της ευρείας χρήσης του stretch foil -πλαστικού φύλλου. Τα Textile Doors προστατεύουν τα προϊόντα να μην πέφτουν από τα καρότσια κατά την μεταφορά τους από τα κέντρα διανομής στα καταστήματα.
25/01/2021 - Υψηλό το επίπεδο της ελληνικής εκπαίδευσης σύμφωνα με επιφανείς Έλληνες του εξωτερικού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή ημερίδα που διοργάνωσαν η Γενική Γραμματεία Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών με τίτλο «Ενδυναμώνοντας τις γέφυρες ανάμεσα στα ελληνικά πανεπιστήμια και τον Ελληνισμό της Διασποράς» και την οποία παρακολούθησαν χιλιάδες Έλληνες από 69 χώρες του κόσμου.
20/01/2021 - Οι δράσεις προσφοράς και το μήνυμα αλληλεγγύης από το River West

Το RIVER WEST, στην εκπνοή του 2020, πραγματοποίησε μία κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης για το κλείσιμο μίας ιδιαίτερης χρονιάς, δίνοντας ταυτόχρονα ένα θετικό μήνυμα για το ξεκίνημα του 2021.
08/01/2021 - Schneider Electric – Noval Property: Στόχος η βέλτιστη λειτουργική απόδοση του “The Orbit”

H Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, συνεργάστηκε με την Noval Property, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα για το νέο υπερσύγχρονο κτίριο γραφείων “The Orbit”.
08/01/2021 - Gerolymatos International: Δημιουργία TV SPOT για την ΜΚΟ “Save a Greek Stray”

Η εταιρεία Γερολυμάτος International, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, εστιάζει στους κρυφούς «ήρωες» της πανδημίας, τα ζώα συντροφιάς. Υποστηρίζει τo έργο της ΜΚΟ Save a Greek Stray, δημιουργώντας ένα τηλεοπτικό σποτ με στόχο την ενημέρωση των κηδεμόνων σκύλων για την στείρωση των κατοικίδιών τους.
05/01/2021 - Huawei Ελλάδος: Πρωτοποριακές τεχνολογίες αιχμής για την προστασία του περιβάλλοντος

Εγκαινίασε την περιβαλλοντική πρωτοβουλία του προγράμματος TECH4ALL για την καλύτερη προστασία του απειλούμενου Βαλκανικού αγριόγιδου στην χώρα μας
05/01/2021 - Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ δίνει έγκριση στο εμβόλιο της Moderna έναντι της COVID-19

Η σημερινή έγκριση από το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας μας και τις παγκόσμιες προσπάθειες για την καταπολέμηση της COVID-19. Πρόκειται για την τρίτη έγκριση που λαμβάνει το εμβόλιο μας για την COVID-19 από τις ρυθμιστικές αρχές και την πρώτη εκτός Βορείου Αμερικής.
29/12/2020 - Το νέο επιχειρηματικό modus-operandi: Επιστροφή στην ανάπτυξη με προστασία του περιβάλλοντος

Η πανδημία του κορονοϊού φέρνει μπροστά την ανάγκη άμεσης δράσης για την προστασία του περιβάλλοντος και δείχνει το δρόμο στις επιχειρήσεις να ελαχιστοποιήσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα παράλληλα με την ανάπτυξη της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.
22/12/2020 - "Ενεργοποιώ": Νέο πρόγραμμα EKE από την ELPEDISON

Η ELPEDISON παρουσιάζει το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "Ενεργοποιώ". Στόχος του ολιστικού αυτού Προγράμματος είναι να "αγκαλιάσει" κάθε ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας, επιβεβαιώνοντας την πάγια δέσμευσή της να βρίσκεται καθημερινά δίπλα στην ελληνική κοινωνία.
22/12/2020 - Δωρεά δύο υπερσύγχρονων κλινών ΜΕΘ στο Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο» από τη Rhetor Law Firm

Η Δικηγορική εταιρεία Rhetor και οι ιδρυτές της Δημήτρης Ζάχος και Ανδρέας Παπαμιμίκος για ακόμα μια φορά αποδεικνύουν το καθήκον τους απέναντι στην κοινωνία και προχωρούν σε δωρεά δύο υπερσύγχρονων κλινών ΜΕΘ στο Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο».
22/12/2020 - «Ενεργοποιώ»: Νέο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης από την Elpedison

Η ELPEDISON παρουσιάζει το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ενεργοποιώ». Στόχος του ολιστικού αυτού Προγράμματος είναι να «αγκαλιάσει» κάθε ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας, επιβεβαιώνοντας την πάγια δέσμευσή της να βρίσκεται καθημερινά δίπλα στην ελληνική κοινωνία.
21/12/2020 - Ρυθμός 949: Ο Ραδιομαραθώνιος 2020 ολοκληρώθηκε με 49.100 ευρώ για το Make-A-Wish

Ο 4ος Ραδιομαραθώνιος του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 ολοκληρώθηκε μετά από 153 ώρες ασταμάτητης ραδιοφωνικής εκπομπής ξεπερνώντας κυριολεκτικά τις 3 προηγούμενες χρονιές! Από την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 7.00 το πρωί μέχρι τις 4.00 το μεσημέρι της 20ης Δεκεμβρίου 2020, οι ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 «πήραν στα χέρια» τους την playlist του σταθμού για 4η συνεχόμενη χρονιά!
10/12/2020 - Η Moderna ανακοινώνει την χορήγηση των πρώτων δόσεων εμβολίου σε εθελοντές στη Φάση 2/3 της μελέτης για το υποψήφιο εμβόλιο έναντι της COVID-19 σε ε

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ξεκινάμε την Φάση 2/3 για το εμβόλιο mRNA-1273 σε υγιείς εφήβους στις ΗΠΑ. Ο στόχος μας είναι, μέχρι την άνοιξη του 2021, να έχουμε εξασφαλίσει τα πρώτα δεδομένα που θα στηρίζουν τη χρήση του εμβολίου mRNA-1273 σε εφήβους, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς,» σχολίασε ο.
09/12/2020 - Ανακοινώθηκαν οι «The Most Sustainable Companies in Greece 2020»

Στο πλαίσιο της επετειακής εκδήλωσης «SUSTAINABLE GREECE 2020», που πραγματοποιήθηκε από το QualityNet Foundation, με αφορμή τη συμπλήρωση 6 χρόνων από την έναρξή της, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της πρωτοβουλίας και αναδείχθηκαν οι «The Most Sustainable Companies in Greece 2020», οι εταιρίες εκείνες που συγκροτούν τους επίλεκτους επιχειρηματικούς εκπροσώπους της Βιώσιμης Ανάπτυξης στη χώρα μας και αποτελούν συγχρόνως τους «Πρεσβευτές ενός νέου βιώσιμου μοντέλου ανάπτυξης» της χώρας μας στο εξωτερικό.
08/12/2020 - Δωρεά 200.000 χειρουργικών μασκών ΜΕΓΑ σε πάνω από 110 γηροκομεία της Αττικής

Η ελληνική εταιρεία προϊόντων προσωπικής υγιεινής ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε., με αίσθημα ευθύνης διέθεσε δωρεάν 200.000 χειρουργικές μάσκες ΜΕΓΑ, σε πάνω από 110 γηροκομεία της Αττικής, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των μέτρων προστασίας έναντι της διασποράς του κορoνοϊού.
07/12/2020 - Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης αρωγός στον τομέα υγείας και εθνικής ασφάλειας

Στο πλαίσιο εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης, η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης (ΒΕΡΓΙΝΑ), ως ενεργό μέλος της ελληνικής κοινωνίας, συνδράμει έμπρακτα σε βασικές ανάγκες της χώρας με δωρεές ύψους 160.000€ σε μία αναμφισβήτητα δύσκολη περίοδο.
07/12/2020 - MGD Energy: Ολοκλήρωσε το φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 1MWp της ΚΥΚΝΟΣ ΑΕ

H MGD Energy ολοκλήρωσε την αδειοδότηση, μελέτη και κατασκευή του φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 1MWp της ΚΥΚΝΟΣ ΑΕ, μίας εκ των ιστορικότερων βιομηχανιών της χώρας.
07/12/2020 - CSE: Η βιώσιμη ανάπτυξη αναγκαία για τη χρηματοδότηση και επιβίωση των επιχειρήσεων

Το επίκαιρο ζήτημα της χρηματοδότησης επιχειρήσεων, βάσει των κριτηρίων ESG και των πιο σημαντικών διεθνών standards, κυρίως εν μέσω της πρωτόγνωρης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που προκάλεσε η πανδημία Covid-19, προσέλκυσε το ενδιαφέρον ανώτατων στελεχών εταιρειών που ασχολούνται με ζητήματα Βιώσιμης Ανάπτυξης και Επενδυτικών Σχέσεων.
04/12/2020 - INTERAMERICAN: Yποστηρίζει τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης

Στο πλαίσιο του ενδιαφέροντός της για την πρόληψη στον τομέα της υγείας και για τις τοπικές κοινωνίες, όπου οι ανάγκες είναι πιο επιτακτικές στη σημερινή συγκυρία, η INTERAMERICAN ανέλαβε την πρωτοβουλία δωρεάς ενός απινιδωτή στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.
04/12/2020 - Allianz Ελλάδος: Στο πλευρό των ασφαλισμένων της, των ανθρώπων της και της κοινωνίας

Για τους ασφαλισμένους της. H Allianz παραμένει πλήρως λειτουργική καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας εξυπηρετώντας τους πελάτες της και παρέχοντάς τους ασφάλεια και λύσεις σε μία περίοδο που το χρειάζονται περισσότερο από ποτέ.
 
Αποτελέσματα: Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 82 83 Επόμενα »