CSR in Greece

   
CSR in Greece » Νέα » Δελτία τύπου » Γενικά
      Δελτία τύπου - Γενικά
 
Αποτελέσματα: Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 76 77 Επόμενα » 
 
25/09/2019 - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Ο Σεπτέμβριος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση, σχετικά με τον καρκίνο στην παιδική ηλικία (Childhood Cancer Awareness Month). Με αυτή την ευκαιρία, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Αιματολογίας – Ογκολογίας (ΕΕΠΑΟ) επιθυμεί να ενημερώσει το κοινό για αυτή τη σπάνια, αλλά δυνητικά απειλητική για τη ζωή νόσο στην παιδική ηλικία.
24/09/2019 - Navarino Challenge: με στόχο τον αειφόρο αθλητικό τουρισμό στην Ελλάδα

Η πολυβραβευμένη διοργάνωση Navarino Challenge παρουσίασε την φετινή στρατηγική που ακολουθεί με σεβασμό στο περιβάλλον, έχοντας ως στόχο να αφήσει το μικρότερο δυνατό «αποτύπωμα» και να αποτελέσει το πρώτο αειφόρο αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα.
13/09/2019 - Παρουσιάστηκε η πρώτη μονάδα παραγωγής μηχανημάτων ανακύκλωσης υψηλής τεχνολογίας

Ως χορηγοί της Αμερικάνικης Παρουσίας στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (7 - 15.9.2019), παρουσιάζουν για πρώτη φορά το "Φωτοβολταϊκό Κινητό Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Συσκευασιών".
12/09/2019 - WWF: Αναχρονιστικό το αναπτυξιακό νομοσχέδιο

Αναχρονιστικό χαρακτηρίζει το WWF το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο που τέθηκε χθες σε δημόσια διαβούλευση από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.
11/09/2019 - Κάλεσμα για την ενίσχυση της εκπαίδευσης των παιδιών προσφύγων από Υ.Α-ΟΗΕ, Unicef και ΔΟΜ

Η Ύπατη Αρμοστεία του OHE για τους Πρόσφυγες, η UNICEF και o ΔΟΜ καλούν τα ευρωπαϊκά κράτη να ενισχύσουν την εκπαίδευση των παιδιών προσφύγων και μεταναστών
02/09/2019 - ΣΔΕ: Λίγες μέρες έμειναν για την υποβολή συμμετοχών στα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019

Η περίοδος υποβολής των συμμετοχών για την 8η διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019 του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος λήγει την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019. Η κατάθεση των συμμετοχών γίνεται ηλεκτρονικά στο site της διοργάνωσης www.aristia-sde.gr
07/08/2019 - WWF: Πρότυπη Προστατευόμενη Περιοχή η Γυάρος

Ένα μεγάλο βήμα για τη διαφύλαξη του φυσικού πλούτου της Γυάρου σημειώθηκε, καθώς η απερχόμενη ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος υπέγραψε μία σειρά από μέτρα για την προστασία του νησιού και της γύρω θαλάσσιας ζώνης.
05/08/2019 - G20: Οι γυναίκες στην αντεπίθεση για την κλιματική αλλαγή

Για πρώτη φορά, 22 χρόνια μετά την υπογραφή των Συμφωνιών του Κιότο, το Women’s Forum απευθύνει έκκληση προς τις χώρες μέλη της G20, ώστε να συμπεριληφθούν και οι γυναίκες στην προσπάθεια για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.
26/07/2019 - WWF: Χρόνιες οι παθογένειες στη διαχείριση των προστατευόμενων περιοχών

Την ανάγκη θεσμοθέτησης ενός αποτελεσματικού νομικού πλαισίου για την διαχείριση των προστατευόμενων περιοχών, ζητάει το WWF.
25/07/2019 - Βραβεία “MADE IN GREECE 2019”

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ), διοργανώτρια των βραβείων “Made in Greece”, αναδεικνύει και επιβραβεύει ακόμα μία φορά παραγωγικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων.
25/07/2019 - Ο αθλητισμός ενώνει για 7η χρονιά

Το “Navarino Challenge” ακολουθεί όπως κάθε χρόνο το σκοπό του Ολυμπιακού Κινήματος, που είναι να συμβάλει στην οικοδόμηση ενός καλυτέρου κόσμου με την εκπαίδευση των νέων - μέσα από τον αθλητισμό, χωρίς διακρίσεις - και μέσα στο Ολυμπιακό πνεύμα.
23/07/2019 - Unesco: Δράσεις για ασυνόδευτους ανήλικους στη Μυτιλήνη
Unesco
Βιωματικό εργαστήριο Αλφαβητισμού για το Μέλλον σε ασυνόδευτους ανήλικους της Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε από την έδρα της UNESCO για την Προοπτική Διερεύνηση.
18/07/2019 - ΟΠΤΙΜΑ: Παραδίδει αναφυτεμένο τον ελαιώνα του Λυρείου Ιδρύματος
ΟΠΤΙΜΑ
Μετά τη μεγάλη πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 που έπληξε και το Λύρειο Ίδρυμα-Ορθόδοξο Χωριό, η ΟΠΤΙΜΑ δεσμεύθηκε να συνεισφέρει οικονομικά στην αποκατάσταση των εγκαταστάσεων που καταστράφηκαν από τη φωτιά.
18/07/2019 - Μία ημέρα εκδηλώσεων στη Βαμβακού Λακωνίας από το ΙΣΝ
ΙΣΝ
Οι Διάλογοι Ιουλίου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος βρέθηκαν εκτός Αθηνών, το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, ταξιδεύοντας μαζί με πλήθος φίλων τους στη δυτική πλευρά του Πάρνωνα, τη Βαμβακού Λακωνίας.
02/07/2019 - My market: Δύο ακόμα δράσεις εθελοντισμού στα Ιωάννινα και τη Νέα Σμύρνη

Η πλατεία Ρήγα Φεραίου στα Ιωάννινα και η πλατεία της οδού Αγίας Σοφίας στη Νέα Σμύρνη, αποτέλεσαν τα επόμενα σημεία ανάπλασης του 2019 για τους εθελοντές του «Πάμε Μπροστά – Δίνουμε Πίσω» το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά από την ελληνική αλυσίδα supermarket My market.
02/07/2019 - Το 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ping Pong Διοργάνωσαν οι Pylones Hellas & SciFY

H Pylones Hellas στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, συνεργάστηκε για το 1ο Pylones Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ping Pong με τη SciFY (Science For You), τον βραβευμένο μη κερδοσκοπικό οργανισμό που δημιουργεί καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις για παιδιά με αναπηρία. Συνεργάτες, πελάτες αλλά και το ίδιο το προσωπικό της Pylones Hellas βοήθησαν να συγκεντρωθεί ένα αξιοσημείωτο χρηματικό ποσό για την ανάπτυξη βοηθητικών τεχνολογιών και εκπαιδευτικού υλικού για παιδιά με αναπηρία, αφού για κάθε κερδισμένο πόντο που σημειώθηκε η Pylones Hellas θα προσφέρει 1€ στη SciFY.
27/06/2019 - CSR Hellas: Θερινό Σχολείο για την εταιρική Υπευθυνότητα και Βιωσιμότητα

Το Θερινό Σχολείο για την εταιρική Υπευθυνότητα και Βιωσιμότητα αποτελεί μια πρωτοβουλία του CSR Hellas σε συνεργασία με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος και το Πανεπιστήμιο Κρήτης.
22/05/2019 - 20ό ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΛΙΟΥ
Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου – Δι.Φε.Π.
Το CSRinGreeece, Κέντρο Τεχνογνωσίας ΕΚΕ της Capital Link, έχοντας πάντα ως στόχο να στηρίζει και να προβάλλει τις δράσεις που ωφελούν τις ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες και την Κοινωνία, παρουσιάζει το Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου – Δι.Φε.Π. (International PelionFestival-I.Pe.F.), που θα λάβει χώρα από 18.7 - 4.8.2019 στο Πήλιο με έδρα τη Ζαγορά. Επισυνάπτεται αναλυτικό Δελτίο Τύπου με πληροφορίες και το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων της θερινής Ακαδημίας (εκπαιδευτικά προγράμματα) και του Φεστιβάλ (συναυλίες). Δείτε το δελτίο τύπου
08/05/2019 - Εκδήλωση από το Hellenic Observatory και την ΕΤΕ για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Το Ελληνικό Παρατηρητήριο (Hellenic Observatory) σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα Ελλάδας και με την υποστήριξη του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του LSE, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Οικοδόμηση Κοινωνικού Κεφαλαίου και Εμπιστοσύνης: Ο Ρόλος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης".
07/05/2019 - Περιβαλλοντικό Παρατηρητήριο Navarino: Επιτακτική η μετάβαση προς την Νέα Οικονομία του Κλίματος για την βιώσιμη ανάπτυξη

Οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται για μια νέα οικονομία, υπό το πρίσμα της κλιματικής αλλαγής, καθώς επίσης προτάσεις προώθησης της καινοτομίας για βιώσιμη ανάπτυξη, αποτέλεσαν τον πυρήνα του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στην Ακαδημία Αθηνών, από το Περιβαλλοντικό Παρατηρητήριο Navarino Environmental Observatory (ΝΕΟ) και την Πρεσβεία της Σουηδίας.
 
Αποτελέσματα: Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 76 77 Επόμενα » 
 
Ξέχασα τον κωδικό μου